Wie ben ik

IDENTITEIT

IMG_6157
NAAM:                        Silke Deckers
ADRES:                        BRUGGE
LEEFTIJD:                   20 jaar
GEBOORTEDATUM:  24 december 1997
OPLEIDING:                Bachelor Lager Onderwijs
Vives Brugge
HOBBY’S:                      Tennis, Shoppen
Gezellig iets gaan drinken
VERBLIJFPLAATS:      Ukunda, Kenia

 

MOTIVATIE:
Ik ben iemand die zeer graag reist en met kinderen werkt. Deze   buitenlandse stage is dan ook ideaal om mijn twee passies te combineren. De wereld ontdekken, andere culturen leren kennen en een lach op kinderen hun gezicht toveren.

Wil je graag meer over me te weten komen, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Al onze gegevens vind je op onze pagina onder de knop: ‘contacten’

MEDEREIZIGERS

Ik reis gelukkig niet alleen naar Kenia. Samen met zeven andere meisjes start ik dit groot avontuur. De organisatie Sunshine4kids begeleidt ons ook in onze projecten.

groepsfoto

 SHINE SCHOOL

Ergens in ‘the middle of nowhere’ ligt een schooltje, dat 2 jaar geleden in de steek werd gelaten door de directeur, van de ene dag op de andere. Aan pastor Daniel, directeur van New Diani, werd om hulp gevraagd, en vanaf dan neemt hij ook dit schooltje onder zijn vleugels.

De drie kleuterklasjes en class 1 tot 6 tellen samen rond de 100 leerlingen. Een aantal jonge gemotiveerde mensen probeert er les te geven, tegen een ‘honger’loon maar met heel veel enthousiasme. S4K kocht er in september 2015 boeken voor alle klassen, en in februari 2016 werden panelen en golfplaten aangekocht om de kleuterklasjes te kunnen opsplitsen. Andere buitenlanders sponsoren bijvoorbeeld vloeren: aangezien de grond bestaat uit keien en kalkbrokken, is dit een broedhaard voor jiggers, die in de voetjes van de kinderen kruipen, want ontstoken wondjes en ziektes veroorzaakt. Een vloer kan dus hier levensbelangrijk zijn!

Ik zelf ga les geven in Class 2 bij teacher Monica. In mijn klas zitten 9 kindjes. Een medestudent (Lynn Henderickx) uit Antwerpen geeft les in class 3 bij teacher Nancy. Samen gaan we er een onvergetelijke ervaring van maken.

silke.jpg

Advertenties