Sunshine4kids

In dit groot avontuur worden we natuurlijk niet aan ons lot overgelaten. De organisatie ‘Sunshine4kids’ zal ons begeleiden in onze trip naar Kenia.

De organisatie zet zich al jarenlang in om de lesomstandigheden in deze -en andere- scholen te optimaliseren en in de nodige schoolmaterialen te investeren. Zo willen ze de kinderen een kans op een betere toekomst aanbieden. Door in België fundraising-activiteiten te organiseren, willen ze geld verzamelen om ter plaatse het noodzakelijke materiaal aan te kopen zoals schoolboeken, schrijfgerei, schriften, schoolbanken bestellen bij de plaatselijke timmerman, … Ze willen de scholen ook voorzien van het allernoodzakelijkste water indien er nog geen waterput of toren is.

Naast de kansen die ze bieden aan de kinderen daar, werken ze ook aan de opleiding van de leerkrachten. Ook voor de Vlaamse studenten (zoals wij)  is dit een hele verrijking.

Wil je graag ons project steunen of denk je dat dit iets voor jou is? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website: https://www.sunshine4kids.be

Wie weet ben jij wel diegene die volgend jaar naar Kenia trekt.
sunshine4kids

Advertenties